2013. február 24., vasárnap

Életjáték


Fontos, hogy tudd egy helyről jöttünk és egy helyre tartunk….mi, Lelkek. De most itt vagyunk az ellentétek világában….a Föld nevű bolygón…..és együtt veszünk részt az élet nagy játékában….igen jól olvasod……mert az élet egy nagy játék, csak néha túl komolyan vesszük…mert elfelejtjük miért is jöttünk ide…miért is választottuk ezt a csodás küldetést….hát azért, hogy TEREMTŐKÉNT ebben az ellentétekkel teli világban meghozd a saját döntésidet és ezek által örömteli tapasztalatokhoz juss.


Az életednek minden pillanatban jó érzést kellene okoznia számodra, ha ez nem így van, akkor valahol letértél a kijelölt ösvényedről.




Hogyan is tudnánk nem komolyan venni az életet, mikor annyi „rossz, fájdalmas” dolog történik velünk?

…kérdezheted…. De figyeld csak meg hogyan tetted fel a kérdést….”történik velünk”…ez egy nagy tévedés, mert a dolgok nem történnek velünk….. mi teremtjük őket!!! Igen kedveseim bármily nehéz is elfogadni TEREMTŐ lények vagyunk….és az életünkben minden…de minden a mi teremtésünk eredménye…következésképp mi magunk vagyunk felelősek az életünkért….lehet rossz, vagy küzdelmes, fárasztó és fájdalmas….. vagy lehet nagyon jó és kellemes, felemelő és boldogságot hozó élményekkel teli az életed….bárhogy is legyen, TE vonzottad be …




Miért teremtenék olyan dolgokat, amik nem tesznek boldoggá?

 ….azért, mert rossz irányba fókuszálod a figyelmedet…..és amire fókuszálsz, azt fogod megteremteni…..de ezek a tapasztalatok is nagyon jelentőségteljesek az életedben, hiszen a tapasztalat, ami nem tesz boldoggá, megmutatja mit nem akarsz az életedben látni (legyen ez egy rossz kapcsolat, egy rossz élethelyzet, vagy bármilyen nehézség) és ezzel ráirányítja figyelmedet arra, amit szeretnél….és ez nagyon fontos, hiszen ha tudod, mit nem akarsz, máris tudni fogod mit akarsz….és innentől a feladat már csak az, hogy a gondolataid irányításával, arra fókuszáld a figyelmedet, amit akarsz…és azt fogod bevonzani, azt fogod megteremteni



Célod Fizikai és Nem Fizikai Lélekként egyaránt az, hogy e tapasztalatok útján eljuss a felismerésekig, melyek fejlődésedet szolgálják és közben a lehető legjobban érezd magad.




Az életed minden áldott pillanatában megvan a lehetőséged, hogy TEREMTS…..megvan a lehetőséged, hogy eldöntsd, mit szeretnél……Boldog akarsz lenni és a királyi utat követni…vagy a szenvedések útján szerezni tapasztalatokat?





DÖNTS HÁT MOST!….VÁLTOZTASS!

Vonzásfaktor tanfolyamunk részletes programját kérd az info@egyharom.hu elektronikus levélcímen. 

1 megjegyzés:

  1. Komolyan venni és teremteni? Vagy mosolyogva teremteni? A lényeg a Teremtésen van....és a BOLDOGSÁGON. semmi más nem számít! miért zárod magad falak közé amikor nem vágysz másra csak, hogy minél többet láss?

    VálaszTörlés