2013. augusztus 31., szombat

Farkadba harapva, férfinak maradva - A Férfi és az állat

Mostanában szinte minden velem szemben ülőtől azt kérdezem, hogy mit gondol mitől lesz valaki férfi és mitől válik valaki valódi nővé? Te mit gondolsz erről? Az elmúlt fél órát a kikapcsolt laptop előtt töltöttem, azt tükörként használva és közben ezen gondolkoztam...

Nincsen autóm. Nincsen órám. Szinte sehol egy státusz szimbólum. Bőr pénztárcám is csak azért lett a 37. születésnapomra, hogy tiszteletemet fejezzem ki a Pénz előtt és megbecsülésemet a Bőség felé. 


Férfi lennék? Igen. 

Te mitől vagy férfi? 
Te mitől vagy nő? 

Megéled a valódi férfiminőséged? Megengeded magadnak? Megengedi neked a párod? Megengeded neki, hogy nő legyen melletted? 

Te mitől leszel valódi férfi? Tisztel téged a nő, akit szeretsz? Férfiként tekint rád a környezeted? Vagy csak reggelente lehúzod az addigra már keményen sercegő borostát és megállapítod, hogy "hm, férfi vagyok"?!


 Figyelek. Óvok. Törődök. Átölelek, mert megvédelek. Tárgyalok, mert határozottan tudom mit akarok és ezért bármit megteszek. Céltudatos vagyok. Teremtek. Mert szeretek. Aki pedig mellettem van, megvédem bármi áron. Ha kell odaállok és harcolok. Ha jön a golyó, elé ugrok. Legyen ez akár vihar, akár támadás, akár lelki fájdalom.Rajtam kell áthatolnod. Erős vagyok. Oszlop, támasz, fatörzs, mégis rugalmas és hajlékony. Bajban kreatív, problémát látva azonnal éber. A hangom átölel és átrezegtet. A tied simogat. Ettől leszek Férfi. 


  Hölgyek! Dobjátok el a lábatok közt lógó virtuális péniszt, mert nem vagytok a helyeteken. Engedjétek a férfit Férfinak lenni, mert lassacskán mindenki elveszíti saját minőségét majd csodálkozva néztek fel és látjátok, hogy több a gyerek mint a kolbász. Engedjétek meg magatoknak, hogy Nők legyetek! 


Nehéz, mert minden nap helyt kell állnotok a munkában, sokszor pénzzel dolgozni, keményen odacsapni, férfi energiákat használva és felerősítve túlélni a napokat. Tudom. De ha te minél többször leszel Nő, a Férfi annál jobban megbecsül a végén és rájön, hogy nélküled csupán egy energiafél, egy felemás minőség, csak egy része az egésznek. 

Uraim! Merjetek Férfiak lenni! Persze, néha becsúszik egy-két kemény nő az életünkbe, de higgyétek el amikor felismerik benned a Férfit, máris visszarendeződik minden a helyére. Nem feltételen kell anyagilag föléjük magasodni, bár ha jó dolgokat sugárzunk ki, mellénk áll az egész Univerzum és engedi, hogy megéljük a Férfi minőségünket. Akkor aztán a másik Nő lesz, a pénz is meghunyászkodva mögéd somfordál  és minden a helyére kerül.

Te Férfi vagy? 
Te Nő vagy? 

www.facebook.com/haenoldal


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése