2013. augusztus 9., péntek

Most jöttem a falvédőről? Megengedjem magamnak?

Szerintetek létezik valami nagy könyv amiben le van írva, hogy mennyi idő után mondhatod már el magadról, hogy spirituális vagy, ezotériában utazol vagy akár, hogy tanító vagy? Vannak szintek? Útjelző követ a spiri-ösvényen? Mindenképpen szembe kell futni ilyen mondatokkal, hogy "te kinél tanultál?", "neked ki a mestered" vagy "te hányas vagy?"

Te mit gondolsz most milyen szinten vagy a spirituális úton? Valóban van létjogosultsága itt ezeknek a kifejezéseknek, hogy "előrébb" vagy "magasabban"? Most nem a rezgésszintről beszélünk, hanem arról ahogy mások nevek, címek és nézetek előtt borulnak földre. 

Persze ezzel sincs semmi baj, ha ez ad neked erőt vagy ettől libben ki a respektmérőd mutatója a piros zónába. 



Nem ez a bajom. Tulajdonképpen nincs is bajom, talán csak azzal, amikor azt mondják nekem, hogy "ő még csak ébredezik" és hogy "még nagyon az út elején jár". Mennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy ne legyél a mérce legelején? Amúgy ki volt az, aki felállította ezt a mércét? Hogyan alakulhat akármilyen mérce egy olyan világban ahol vélhetően az egonak van legkevésbé helye? 

Igen, igazad van. Most jöttem a falvédőről. Pár hónappal ezelőtt történt valami velem, amitől megfordult a világom, amióta minden napom ámulat és bámulás önmagammal szemben. Történt valami ami nyomán folyamatosan történik valami: valami jó, valami erős, valami változó. Valami, amitől már bizton állíthatom, hogy az Ikerláng szerelem a legszebb csoda. Olyasvalami, ami mentén a coachból szívbeli segítővé váltam és ez minden oldalról támogatva van. Valami, amitől büszkén mondhatom, alázattal a szívemben, hogy FELÉBREDTEM.



Tudod mi a különös? Hogy ez az írás nem rólam szól. Azokhoz szeretnék szólni, akik most kissé összezavarodva bámulnak maguk elé vagy olvasgatnak össze-vissza a neten, hogy mi lehet a teendő egy-egy fura vizualizáció vagy érzet után? Ha esetleg azt érzed, hogy felbukkan valahol mélyen benned egy állat képe...ereje....tulajdonságai...akkor nincs baj. Ha úgy érzed, hogy a kezed mentén elmúlik a barátaid fájdalma....akkor nincs baj. Ha fura megérzéseid jönnek akár többször egy nap...akkor sincs baj. Ha sorban teljesülnek a kívánságaid és ezt már feltűnő mértéket ölt...nincs baj. 


Rendben vagy. Normális vagy. Akkor is, amikor azt érzed, hogy felbukkan egy férfi vagy nő az életedben, akinek köze nincs a zsáneredhez, mert te jobban szereted ha ő magasabb, alacsonyabb, izmosabb, kevésbé pocakos, nagyobb a melle, más a haja, a szeme, a keze, a feneke....de most mégis Ő KELL! Csak rá tudsz gondolni, érzed minden pillanatát....mondom én, hogy nincs baj. 

Ez az egész RÓLAD szól, nem másokról. Nem azokról, akik azt hiszik ők előrébb vannak vagy feljebb vagy ők már végigjárták a spiri-gimit és most már mehetnek továbbtanulni valami ezo-egyetemre. Nem! Ha kell válassz magad mellé olyan embereket akiktől tanulhatsz, de soha nem vallj magadénak olyan tanokat, melyet idegennek érzel önnön magadhoz. 


Te légy a legfontosabb önmagad számára! Mert megengedheted magadnak a boldogságot, a szerelmet, sőt még a magas fokú spiritualitás teljes megélését is. Megengedheted magadnak az Új Energia alkalmazását, a látást, a hallást, az érzékeken túli érzékelést, a felsőbb éneddel való kommunikációt. 

Képes vagy ezekre. 
Képes vagyok ezekre. 
Képesek vagyunk ezekre. 

Ha kíváncsi vagy a folytatásra, csatlakozz Facebook oldalamhoz is: ITT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése