2013. augusztus 1., csütörtök

Tisztulj, tesó! - Az öntisztítás fokozatai

Mostanában mindenki tisztítja önmagát. Mert az kell. Mert az jó. De mi van akkor, ha olyan blokkjaid vannak, amire kevés a zen bölcsességek féltucatnyi mondatból álló tanmeséje vagy egy csendes meditáció? Úgy érzed még sok trutyi és képtelen vagy túllépni a gondokon? Tisztulj, tesó! Ahogyan jólesik...

Most talán már éppen formálod a száddal, hogy húzzak a francba, hiszen pont az a problémád, hogy képtelen vagy túllépni a munkatársad már totálisan pofátlan megnyilvánulásain, a szerelmi csalódásodon, az apáddal folytatott tíz évvel ezelőtti vitán. Csak nyom, csak feszít, csak lehúz, csak visszafordít mindig az útról ahol jól érzed magad. 


Pedig már majdnem sikerül. Egy darabig elmész: a hülye kollégád dumája már átfolyik a füleden, a szerelem helyett jön egy másik, apád meg akkor is az apád marad, na bumm, ha ekkora paraszt volt akkor...de aztán megtorpansz. Elszúrod az új kapcsolatod, mert még nem tisztult ki a régi. Elrontod a munkád, mert csak idegesít a hülyéje. Képtelen vagy anyagilag összeszedni magad, mert önértékelési problémákat hozott magával az apáddal való rossz emlék. 

Rossz hírem van! Ez mindig így lesz, amíg valóban nem nézel szembe az ezekkel együtt járó félelmekkel és nem lépsz túl a sérelmeken. Mi a kulcs? Irányított meditációban való megbocsájtó szép üzenet? Pszichológushoz járni éveken keresztül? Energetikai kezelésben megszabadítani a sejteket az emlékektől? Csakrát tisztítani? Teret tisztítani? Önmagad tisztítani? 


Önmagad. Mindenképpen. Szembenézés. Önmagaddal. Félelmekkel. Bánattal. Sajnálattal. Önutálattal. Mások iránt érzett megvetéssel. Gyűlölettel. Megcsömörlött kapcsolatokkal. Lezáratlan szerelemi viszonyokkal. A szeretet hiányával. Azzal, amit szeretetnek kiáltottál ki, pedig csak önvédelem volt. Azzal, akinek szeretetet mondtál, de csupán sajnálatlábakon álló védelmi funkciód kapcsolt maximum fokozatra. 

Számos módszer van, ami alkalmas a tisztításra a tibeti hangtáltól a theta healingig bármi. Azonban - mint ugye már megszokhattátok - ez mind csak a fókusz miatt fontos. Hiszen a tisztulás, a tisztítás képessége mind benned van. 

Amikor leülsz hozzám egy beszélgetésre, eljössz egy konzultációra vagy akár egy csoportos kurzusra soha nem tudhatod mi vár rád. Itt nincsenek kötött módszerek, csupán egy széles eszköztár, aminek alapja az intuíció és az Energia, legyen ez még akár a régi akár az Új Energia. 


Aztán lehet, hogy egyszer csak felpattanunk és elmegyünk sétálni vagy egy toll és egy papír segítségével képletesen  kiokádod magadból az összes sérelmed, esetleg elmondom neked néhány perc alatt hogyan mulaszd el a fájdalmad. Lehet, hogy sámándobra meditálunk, de lehet, hogy csupán beszélgetés közben kapsz egy olyan energialöketet, amivel másnap már szép eredményeket érhetsz el. 

Nincs más dolgod mint bízni. Még csak nem is bennem. Csupán magadban. Ez a legnehezebb. 

Ha érdekel az eszköztár, az erőállat, a sámántechnika vagy beszélgetnél az Ikerláng jelenségről, akkor gyere el ma este A farkas és a sámán című rendezvényünkre.

Ha tetszett az írás, csatlakozz hozzám a Facebookon is: ITT!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése