2013. július 23., kedd

Padlón vagy? Én is. Felkelsz? Én is.

Mindenki kerülhet padlóra. Mert nem jó a munkahelyed, mert gerinctelen a szomszédod vagy packázik veled  a párod. Bármi lehet. Megoldás? Stabil oldalfekvés....majd új álmok tervezése. Kezdjük el!

Neked vannak álmaid? Miről szólnak? Kik szerepelnek benne? Mennyire a te álmod és mennyire azoké akik szerepelnek benne?

Most kicsit figyeljünk rád. Fogd meg. Íme a tükör. Te vagy benne? Vagy én? 


Az elmúlt időben nagyon sokat tanultál azzal, hogy másokat figyeltél, mások gondolataid hallgattad és a saját bőrödön tapasztaltad, hogy a valóságnak számos olyan dimenziója van, amiről eddig álmodni sem mertél.

Emlékszel az első alkalomra, amikor energiát kaptál? Állt feletted a kezelőd, a szemed csukva volt és úgy érezted a gyomortájéki problémádat úgy orvosolja, hogy egyre erősebben nyomja a gyomrod az egyik kezével. Aztán amikor hirtelen kinyitottad a szemed azt tapasztaltad, hogy a kezelő keze nemhogy a gyomrodon, de a közelében sincs. Úgyhogy gyorsan visszacsuktad a szemed és igyekeztél élvezni minden percet.


Ez volt az első találkozásod az energiával. Akkor még nem tudtad, hogy van régi és új, hogy léteznek másik dimenziók, hogy mi a fene az az Ikerláng. Semmit sem tudtál. Csak ámultál.

Aztán mekkora ámulat volt, amikor ezt az energiát nem kaptad, hanem adtad első alkalommal. Emlékszel, felhívott az akitől a legszebben dobban a szíved és azt mondta menj el vele egy vasárnap délutáni programra?  Nem tudtad mi lesz...aztán ott álltál, egy ember feküdt a masszázságyon és többen kezeltétek. Nem tudtad mi történik, de egy idő után érezni kezdted....aztán már azt is, hogy az előtted fekvőnek milyen a hangulata....és mi a panasza. 


Ámultál akkor is, amikor először érezted, hogy valami változik benned. Azt hitted túlzásba vitted az Alkonyat-trilógiát csak te nem a vámpírokkal, hanem a farkasokkal azonosulsz. Érezted a fel-feltörni kívánó egyre erősödő energiát, ami belül tombolt valahol a mélyben és tágra nyílt szemekkel figyelted léleklángod csodálkozását, mert ezt még ő sem értette. De érezte. A benned nyugvó erős állatot. Az erőállatod. A farkast. Nem kellett sok idő, hogy szembetaláld magad azzal, hogy ez nem butaság, hiszen az általad ismert egyik legnagyobb sámángyógyító elmondta mit tegyél, mire használd és mikor hívd elő magadból ezt az erőt. 


Lehet ezt még fokozni? Te tudod a legjobban, hogy lehet. Hiszen ha az utcán sétálva azt érzed, hogy megjelent egy angyal számodra, akkor nagy a baj? Vagy csupán egyre inkább megnyílsz ezzel is mutatva az univerzumnak, hogy készen állsz közelgő feladatodra? 

Egy angyalból több lett, majd jöttek a testen kívüli utazások. Nem tudtad hogy kell, de szükséges volt, hogy ott legyél a lélektársad mellett. Hát megoldottad. 

Mára hol tartasz? Fontos meghatározni? Nem különbözöl másoktól, hiszen minden ember egyenrangú, legyen akár alacsony rezgésszámú, akár régi energiagócokba még csüggedten kapaszkodó, akár már majdnem megvilágosodott vagy megszállott taoista idézetgyűjtő. 


Mindenki ugyanúgy él, ki-ki a saját tudatosságszintjén. A szomszédnak lehet, hogy még azt is nehéz felfogni mit is jelent, hogy minden energia, két lakással odébb már lehet, hogy a megvilágosodást követő ötödik percben keni valaki a lekváros kenyerét. Egyformák? 

Nem. 

De talán mégis...

Te mit gondolsz? 

Ha tetszett ez az írás csatlakozz Facebook oldalamhoz ITT.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése