2013. július 17., szerda

Úszva az ár ellen - ellenállástan spirituális elméknek

Emlékszel, hogyan ismerted meg a mostani legjobb barátodat? Esetleg mi volt megismerkedésetek története jelenlegi szerelmeddel? Szeretetnek indult? Egy fenét! Idegesített benne valami nagyon, de nagyon, aztán annyira idegesített, hogy folyton rá gondoltál, míg nem rájöttetek, hogy jó együtt.

Igaz ez nagyon mély barátságokra ugyanúgy mint végzetes szerelmekre. Emlékszem amikor én megláttam őt, pillanatra elállt a lélegzetem, de aztán amit mondott attól kirázott a hideg és nyomban el is küldtem volna a büdös francba, ha nem vagyok úriember. De ő már akkor is hallotta  gondolataimat, így hát el is ment a dolgára szépen.




Az ellenállás szép dolog. Jó dolog. Keményebbnek tűnsz tőle, határozottnak, hiszen felelősségteljes ember nem cselekszik Önnön magának ellentmondva ... csak ha szerelmes.

Kell még több szabály? Nem hiszem.


Minek az neked amikor úgyis árral szemben úszol és eszedben sincs belátni, hogy változol, hogy átváltozol, hogy a régi iskola bezárt és bár egy sokkal modernebb és gyorsabb és különlegesebb épül a helyére te mégis a régit keresed sőt követeled csak azért mert oda járt már a nagyid meg a dédid is meg a gyerekeidet is oda akarod íratni sőt még az unokáidnak is foglalnál már most ott helyet.

Szabályokat kérsz? Nincsenek szabályok. Ha úgy érzed meg kell tenned miért nem lépsz és engedsz a késztetésnek miért állsz ellen? A forgószél szerinted gyengíthető néhány szomorú pillantással vagy vállrándítással?


Az a szabály, hogy nincs szabály. Valaki azt kérdezte tőlem néhány napja mit is jelent az Új Energia, hogy lehet ez új és akkor mi van a régivel? Az Új Energia valóban új, egy teljesen új dolog ami megjelent a régi mellett, amely idővel el fog tűnni. Az Új Energia erősebb, gyorsabb és kerül minden iskolás formulát. Bár hatása döbbenetes, cirkuszi jelentősége szinte semmi, ugyanis a vele való munka, gyógyítás teljesen faxnimentessé válik. Nincs több leborulás, szimbólum, hajlongás, pitypangpalkó - csak kéred, hívod, közvetíted, kapod, használod. Működik.


Hogy juthatsz ennek a birtokába? Mi jár ezzel együtt? Milyen átalakulásokon kell keresztülmenned miközben megtapasztalod a változást?

Mindenre tudod a választ. Hiszen benned vannak. 

Ha mégis úgy érzed szükséged van valakire, hogy megtaláld ezeket várlak továbbra is ezen a spirituális kalandpályán, ahol több a buktató, mintsem gondolnád és a legszebb talán az, hogy mind magadnak építetted.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése