2013. július 12., péntek

Új Energiák, régi letapadások

Bő másfél hónapja egy nagyon kedves barátom azt javasolta ne kutassak tovább kétségbeesetten a számomra tökéletes technika után, inkább menjek el egy tisztességes karmaoldásra, ahol megszabadítva engem minden gátló tényezőtől önmagamra találok és megtalálom magamban a hónapok óta kutatott tökéletes módszert. 

Hogy miért mesélem el mindezt? Újra és újra azért mert mind több emberen látom, hogy keresik a célt, de minél kétségbeesettebben keresik, annál inkább belekuszálódnak Önnön világukba, amely egy idő után üresnek és céltalannak tűnik majd.



Pedig ez a céltalanság csupán a gyávaság álcája mögé elbújtatott menekülés. Nagyon is tisztán látod az életed, a megoldásaid, sőt kockáztassuk meg azt is, hogy a jövőd. A szembenézés, beismerés, elindulás a helyes irányba viszont piszok nehéz. Toporogsz még, azt gondolva hátha valaki majd inkább helyetted elindul vagy megmondja merre menj vagy csupán arra vársz, hogy meglökjenek. Ez utóbbit azonban vesd el rögtön, mert ha löknek az nem feltétlen a te tudatosságod által elképzelt irányba mutat.


Mitől félsz valójában? Hiszen világ életedben erős voltál. Sőt, el is várták, hogy erős legyél. Kupacokban összehordott, értékesnek vélt papírdarabok mögé bújtatott gyenge energiák csaptak le rád nap mint nap, hogy a te erődből táplálkozzanak azt gondolva, hogy a tied erősebb. Pedig dehogy. Mindegyikőtök erős, külön-külön is. Sőt. Miért idealizáltok valamit amiről egy kis energetikai térképfestés után kiderül, hogy totális káosz és félreértés?

Erős vagy. Mindig is erős voltál. A veled szemben ülő is erős, csupán valami téves program hatására szipkázzátok el, nyomjátok el, és raboljátok egymás energiáit.



A kérdés csupán az: miért? Miért, amikor a belső hangod azt mondja: menj! Miért, amikor már nincs helyesnek vélt segítő jobb, nincs álságos szeretet. mert az Új Energiák mentén ezek elvesznek. Vagy ha úgy jobban tetszik: letisztulnak.


Tiszta képletek születnek, tiszta megoldások és vagy képes leszel elengedni a régről hozott letapadásokat, melyek a lelked béklyói vagy maradsz ott ahol eddig jó volt, majd tűrhető. De egyre rosszabb és rosszabb lesz, mert a rezgésszinted nem engedi, hogy helyben toporgó tudatlanságot álságos módon mímelő valaki legyél, amikor érzékeny vagy és jók a képességeid, amikor jó szervező vagy és nem egy nyuszi, aki meghúzza magát a bokorban.


Az Új Energia új ember kíván? Valóban így lehet? Talán, hiszen le kell vedlened a évtizedes berögződéseket, el kell dobnod a mások által neked álmodott álmokat és azt kell tenned, amit szeretsz, azzal akit szeretsz.

A képlet nagyon egyszerű, csupán a régi letapadásaid fogják vissza a cselekvést. Na meg a könnyebbik megoldás kétségbeesett keresése vagy csupán várakozás arra, hátha megúszod ezt az egészet vagy elmúlik mert néha olyan mint egy álom. Jó és rossz egyaránt benne van.


Nem múlik el. El tudod nyomni, még mindig, újra meg újra de miből gondolod, hogy azért jutottál el eddig a pontig ahol most megtorpantál hogy fogd és visszafordulj és körbebástyázd magad elavult és működésképtelen megoldásokkal?

Megteheted. De hidd el sokkal fájdalmasabb lesz a végkimenete, mint annak, hogy most ugorj!

Vesd bele magad az Új Energiák világába!

Nem esik bántódásod.

Ígérem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése