2013. július 26., péntek

Térdelj fel és keress!

Gondolkoztatok már azon, hogy kik és hogyan, mikor és miért állapították meg helyettünk, hogy milyen legyen a világunk? Mások - tegnap vagy ezer éve, szinte teljesen mindegy - teremtik meg számodra a valóságod. Ha hagyod! Meddig akarsz még térdelni és centikről olvasni a mások által megírt könyveket? 

Egy mai találkozó arra döbbentett rá, hogy valóban szinte mindent megmondanak nekünk: milyen színhez, ízhez, illathoz, tárgyhoz milyen érzést társíts, azt hogyan fejezd ki, mit kezdj vele, mitől vagy jó és mitől vagy rossz...bla-bla-bla. 



Nem vagy már gyerek. Véget ért az irányított korszak. Megtaláltad magadban a mestert, itt az ideje, hogy használd is. Hogy meddig tart egy ilyen folyamat? Meddig szeretnéd, hogy tartson? Két hétig? Két hónapig? Két évig? Örökké? Rajtad áll. 

Kérlek most ülj le néhány percre, figyeld meg magad és a környezeted és vedd végig azokat a dolgokat az életedben, melyektől negatív érzéseid, félelmeid lesznek. Megvan? 


Vedd végig újra, mert lehet, hogy most látod őket utoljára. Mostantól nem kapsz frászt, ha egy számlát kell befizetned, nem rettegsz majd ha jön a gonosz farkas és képes leszel saját világod megteremtésére. És ez többet jelent, mint egy állandó parkolóhelyet a házatok előtt. 

A Teremtés jó játék. A Teremtés komoly dolog. Melyik verzió tetszik jobban? Válaszd ki. Az lesz a tied. De csak ha ragaszkodsz hozzá. Én inkább ezt mondanám: a Teremtés Teremtés. Ennyi. Lehet ezen filózni, hogy most akkor mi van, miért sikerült ez és miért nem sikerült az, pedig már vagy ötvenszer megnézted a Titok filmet és a könyvet is rongyosra lapoztad.

Miért sikerülne egy jófajta pénzteremtés vagy akár egy szebb táska, amikor olyan hitrendszerek vannak a fejedben, melyek örökké gátolni fognak, míg világ a világ. Hacsak le nem rombolod őket TE magad. Azzal, hogy képes vagy végre elhinni, hogy meg tudod csinálni. Nem a százezer forintot a nagyinak új hűtőre, hanem megengedni magadnak a bőséget és azt az érzést, azt a szeretetet, amivel a nagyit körülveszed, mert fontos neked. Mit számít a százezer? Mit számít az akarat? Mit számít bármi, ha nem vagy képes úgy szeretni a nagyit mint magad és magad úgy mint a nagyit. Hiszen egyek vagytok. Nem csupán egy család. Hanem ő te vagy. Te vagy a MINDEN. 


Tudjátok jól, hogy az Ikerláng jelenség fontos számomra. Szívesen elbeszélgetnék azzal, aki annak idejét Ikerlángjára lelve nem tudott vele összejönni így alkotott egy hét pontból álló szabályrendszert, melynek negyedik pontja az Elszakadás. Mi ez hanem régi hitrendszert? 

Hogy lehet, hogy a Teremtés régi hitrendszereket lebombázva könnyebben megy mégsem hisszük el azt, hogy képesek lennénk megvilágosodni holnapután? Pedig van néhány bölcs ember ebben a városban, akik azt mondják ez így működik. 


Ti, Ikerlángok, íme egy Új Hitrendszer a régi helyett: a találkozást követően a két fél felismeri egymást, majd kialakul a teljes egymásra hangoltság, ezt követően pedig a két lélek újra egyesül ezzel felelősség és szeretet, mindenség és elköteleződés veszi őket körbe míg világ a világ. Hogy ez mennyi ideig tart? Egyeseknél hónapok másoknál évek? Miért nem hetek? Miért ne lehetne, hogy bár bizonyára igaz minden Ikerlángokkal kapcsolatos meglátás, mégis a szakaszok leírása és kőbe vésett mivolta felhúz bárkit, aki már tudja, milyen korlátokat állítunk saját magunknak a boldog jövő útjába és éppen ezért átírja az eddigieket. Találkozás, felismerés, egyesülés. ITT ÉS MOST!

Nincs boldog jövő. Csak ITT és MOST van. Csak TE vagy. Boldogan. Most. 



Ha tetszik az írás kérlek, kövess a Facebookon is: ITT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése